A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Про підсумки проведення Тижня української мови і літератури

Дата: 16.03.2023 11:09
Кількість переглядів: 470

Згідно з річним планом школи, з метою сприяння розвитку продуктивного творчого мислення, стимулювання самостійності та ініціативності у саморозвитку, сприяння самовираження особистості, розвитку і підтримки творчої діяльності школярів, активізації їх пізнавальної активності, удосконалення форм і методів проведення нетрадиційних уроків і позакласних заходів із української мови, в період з 06.03 по 10.03.2023 р. у школі проведено Тиждень української мови і літератури та Шевченківські дні.

Проведенню тижня передувала велика підготовча робота: розроблення плану, оформлення матеріалів, сценаріїв.  У вестибюлі  було оформлено тематичну виставку «Шевченко – український художник», буклейтер «Шевченко Тарас, наче сонце для нас», оголошений план проведення Тижня

Всі заплановані заходи у рамках Тижня пройшли організовано. Вони продемонстрували зацікавленість учнів до вивчення української мови і літератури, до творчості Великого Кобзаря та сприяли підвищенню їхнього освітнього рівня, показали добру підготовку вчителів, їх творчий підхід до проведення уроків, позакласних заходів, оформлення  школи.

Протягом тижня вчителі Решкан М.В., Грицкан Л.Т. і  Панчук О.В. провели ряд заходів: літературно-музична композиція «Шевченкова весна» та літературні читання «Слова пророка звучать нам крізь століття» з учнями 5-11 кл, до 209-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, виставка «Троянди Шевченкової любові». Також учні 5-9 класів написали твір «Шевченко в серці України».

І учні початкових класів долучилися до Шевченківських днів усним журналом «Тарас Шевченко -  великий син  українського народу» проведеним вчителькою Савчук Л.Т.

Книжкову виставку у  бібліотеці «Торчість Великого Кобзаря» організувала Заєць Л.В.

На закінчення Тижня вчителі зібрались за круглим столом, де поділились досвідом, методичними розробками, дидактичним матеріалом.

Виходячи з вищесказаного

     НАКАЗУЮ:

  1. Відзначити належну підготовку до організації і проведення Тижня української мови і літератури,   вчителів Решкан М.В., Грицкан Л.Т. і  Панчук О.В.
  2. Вчителям української мови та літератури Решкан М.В., Грицкан Л.Т. і  Панчук О.В. продовжувати виховувати в учнівській молоді національно-патріотичну свідомість, повагу до українського народу, державної мови і традицій.
  3. Керівнику методичного об’єднання Грицкан Л.Т. на черговому засіданні  методичного об’єднання проаналізувати рівень проведення тижня.
  4. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Чупрун В.Л.:

3.1. Систематично здійснювати контрольно-діагностичну роботу за проведенням предметних тижнів, з метою виявлення обдарованих учнів.

3.2. У травні 2023 року провести підсумки проведення предметних тижнів у школі.

  1. Педагогу-організатору:

Висвітлити на сайті матеріали про проведення тижня української мови та літератури до 14.03.23 р.

 

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор ліцею                                Леонтина ПАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень