A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 07.03.2021 14:34
Кількість переглядів: 90

День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, двадцять третього лютого в Тереблеченській школі пройшов День відкритих дверей.

На першому уроці, колеги відвідували відкритий практичний урок з громадянської освіти в десятому класі на тему «Шкільне самоврядування», у вчителя-методиста Габор Ганни Іванівни. Всі присутні відчули  позитивне налаштування учнів до уроку. Учні підготували презентації, брали активну участь в обговорені,  зробили підсумки та висловили свої побажання щодо нових ініціатив та змін у самоврядуванні школи.

На другому уроці, колеги відвідували відкритий урок з математики у 5-му класі на тему «Додавання і віднімання дробів», що провела вчителька Павлюк Міхаєла Георгіївна. Вчителька запропонувала учням цікаву відеомандрівку у світ казки. Допомагаючи принцесі Рапунцель, вони вирішували задачі і добре засвоїли новий матеріал.

На третьому уроці, з предмету «Я досліджую світ» у 3-му класі на тему «Нервова система», вчителька Панчук Домніка Аркадіївна  показала високу майстерність організації навчання за принципами Нової української школи. ЇЇ учні тримавшись за руки передавали один одному позитивні емоції та побажання, працювали у групах та парах, розвивали свою пам'ять за допомогою ЛЕГО та шкільного приладдя, малювали нервову систему на картках із зображеннями контуру людського тіла. До всіх етапів уроку  були підготовлені відео та аудіо матеріали та яскраві зображення.

Третій урок з французької мови у 5-му класі на тему: «Les parties du corps et notre sante» (Частини тіла та здоровя) підготувала вчителька Мешак Діана Тодорівна. Вона використала настінний малюнок в своєму кабінеті, відео зображення та аудіювання, різноманітні форми та методи роботи, що підсилило розуміння матеріалу та результативність уроку.

Четвертий урок з природознавства на тему «Чорне море» у 4-му класі, представила Василаш Ауріка Георгіївна. Учні із задоволенням відповідали на питання про ріки та озера України, знаходили їх на географічній карті. Вчителька використала відео матеріали, різноманітні інтерактивні методи, виконували практичні завдання, працювали з атласами та


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень