A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Олімпійський тиждень в Тереблеченському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 19.09.2022 15:07
Кількість переглядів: 33

            На виконання плану роботи  закладу на 2022/2023 навчальний рік та з метою  виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки з 09 по 16.09. 2022 року був проведений тематичний  тиждень  фізичної культури та спорту.

Відкриття тижня розпочалося урочистою лінійкою 09.09.2022, яку провела вчитель фізичної культури Німіжан О.К. з повідомленням про заплановані заходи. Кожен клас підготувався ретельно до відкриття: здавали рапорти, озвучували девізи, демонстрували стіннівки.

З учнями 1-4 класів, 12.09.2022 року, вчителями початкових класів були проведені «Веселі старти». На протязі тижня вчителем фізичної культури були проведені веселі вправи, змагання між учнями 5-11 класів з армреслингу, пресу, підтягування, віджимання, змагання з волейболу між командами старших класів. У змаганнях з армреслінгу переможцями стали: Сташеску Іван (11 клас), Німіжан Костянтин (10 клас), Габор Костянтин (8 клас), Заїц Василь (7 клас); з пресу - Сташеску Іван (11 клас), Німіжан Костянтин (10 клас), Стругар Василь (11 клас), Скіпор Марія (5 клас). У змаганнях з волейболу перемогла команда 10-го класу.  

19.09.2019 вчителем фізкультури була проведена підсумкова лінійка і нагородження найактивніших учасників за підсумками проведення тижня, де були присутні учні 5-11 класів та класні керівники.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень