A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Тиждень фізики та інформатики

Дата: 06.02.2024 16:32
Кількість переглядів: 9

Згідно річного плану роботи ліцею з  29 січня по 02 лютого в Тереблеченському ліцеї  було організовано та проведено тиждень інформатики та фізики, з метою сприяння розширенню знань з інформатики та фізики, принципів безпечного інтернету, інтересу до предметів та активізації творчих здібностей учнів.

Вчитель інформатики та фізики Панчук Дорин Васильович та вчитель інформатики Пічалка Ірина Сергіївна продовжили добру традицію зацікавивши всіх учнів школи до участі у багатьох заходах:

29.01  На загальношкільній лінійці відбулося відкриття тижня та ознайомлення з планом роботи. Учні ліцею виконали разом гімн фізики, був оголошений конкурс на кращій фізичний експеримент. Також пройшов парад цитат.

30.01 У вівторок вчитель Панчук Д. В. провів на високому науково-методичному рівні відкритий урок з фізики у 9-му класі на тему: «Атомна енергія України. Екологічні проблеми».

31.01 У середу відбувся конкурс на кращій фізичний експеримент.

01.02    Цього дня було проведено брейн-ринг між командами 5-6 класів. Переможцями стали команда 6-го класу. Захід пройшов жваво та цікаво.  Під час змагання проявився інтелект учнів, їх уміння орієнтуватися у незвичних умовах, знаходити шляхи розв’язання нестандартних задач.

02.02  У п’ятницю вчитель Панчук Д. В. провів відкритий урок з інформатики у 6-му класі на тему: «Редагування та формування електронних таблиць». Урок вирізнився оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю.

Вручення грамот та нагород зробили підсумки тижня яскравими.

На цьому тижні учні перевірили та закріпили свої знання з інформатики і фізики, змагаючись у конкурсах, ближче познайомились з цими науками, з принципами безпечного інтернету, вченими-фізиками, всесвітніми винахідниками, показали рівень своїх знань та здібностей, свою творчу активність, допитливість, логічне мислення; почуття колективізму, свою відповідальність та вміння працювати командою.

Виходячи з цього,

                                                     НАКАЗУЮ:

  1. Винести подяку за підготовку та  проведення Тижня інформатики і фізики вчителям Панчуку Д.В. та Пічалка  І.С.

  2. За активну участь у заходах, проведених у рамках  Тижня інформатики та  фізики,  оголосити подяку та відзначити учнів:  Оксентій Валентина, Кожокаря Василя (5 кл.), Решкана Олександра, Василаш Анну, Мінтіоан Адіну, Глопіна Габрієлу (6 кл.), Панчука Георгія, Габора Костянтина та Мутеліка Артемія (9 кл) .

  1. Рекомендувати вчителю фізики  Панчук Д.В. узагальнити свій досвід роботи з підготовки позакласних заходів та обговорити його на наступному засіданні методичного об'єднання.
  2. Відповідальній за ведення сайту ліцею  Пічалка І.С.;

Висвітлити на сайті матеріали про проведення тижня інформатики та фізики.

                                                                                  До 07.02.24

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Директор ліцею              Леонтина ПАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень