A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

День відкритих дверей у Тереблеченському ліцеї

Дата: 01.03.2023 16:39
Кількість переглядів: 28

 

План Дня відкритих дверей у Тереблеченському ліцеї

22 - 23 лютого 2023 року

 

Дата/

урок

Предмет, тема відкритого уроку

Клас в якому проводити-меться

Вчитель

22.02.23

2.

Урок читанки на тему: «Cuibul de păsărele Cezar Petrescu»

 

 

3

Панчук Олена Василівна

 

22.02.23

5.

Година спілкування на тему: «Масляна – зустріч весни»

5

Сташеску Лариса Іванівна

23.02.23

5.

Урок фізичної культури на тему: «Гімнастика з елементами акробатики»

5

Німіжан Олена Костянтинівна

23.02.23

3.

Урок української мови на тему: «Василь Сухомлінський Кого можна називати справжнім другом?» (за оповіданням) «Кінь утік».

3

Савчук Лілія Тодорівна

 

23.02.23

4.

 

Година спілкування на тему: «Дружба – найцінніший скарб»

3-4

Заєць Лучіка Василівна

23.02.23

 

Заняття хореографічного гуртка на тему: Вивчення рухів танцю «Не здолати Україну»

5-6

Вакарюк Аурелія Теодорівна

 

Директор ліцею                              Леонтина ПАНЧУК

День відкритих дверей у Тереблеченському ліцеї

Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченського ліцею та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, двадцять сьомого лютого в Тереблеченському ліцеї пройшов День відкритих дверей.

  

         На першому уроці, колеги відвідували відкритий урок з фізичної культури в 6-му класі на тему «Гімнастика з елементами акробатики», у вчителя Німіжан Олени Костянтинівни. Всі присутні відчули  позитивне налаштування учнів до уроку, Вчителька дотримувалась всіх вимог до проведення уроку, постійно підтримувала учнів в процесі виконання найскладніших вправ, а вони були активними, привчені до самостійності.     

На другому уроці з читання у 3-му класі на тему «Cuibul de păsărele, Cezar Petrescu», вчителька Панчук Олена Василівна  показала високу майстерність організації навчання за принципами Нової української школи. ЇЇ учні тримавшись за руки передавали один одному позитивні емоції та побажання, працювали у групах та парах, використовували ЛЕГО, знаходили асоціації та вирішували практичні завдання. До всіх етапів уроку  були підготовлені відео та аудіо матеріали та яскраві зображення, що підсилило розуміння матеріалу та його результативність.

Четвертий урок з літературного читання у 3-му класі на тему: «Василь Сухомлінський Кого можна називати справжнім другом?» (за оповіданням) «Кінь утік»  на високому рівні провела вчителька Савчук Лілія Тодорівна. Вона розпочала урок із вправами для розвитку мовленнєвого апарату, дихання,  використала відео презентацію  всіх етапів уроку, різноманітні форми та методи роботи. Учні відчули яскраві емоції при прослуховуванні аудіо тексту, висловлювали свої міркування щодо поведінки героїв, читали, і в кінці отримали найсучасніше домашнє завдання за посиланням на платформі «На урок».

Вихователька групи продовженого дня Заєць Лучіка Василівна  провела  зі своїми вихованцями, учнями 2-4 класів, годину спілкування на тему: «Дружба – найцінніший скарб». Учні переглянули фільм «Двоє друзів», обговорили поведінку героїв, потім побудували разом уявний будинок, а всі його частини говорили про дружбу та її цінність.

На завершенні дня, всі побували на відкритій  годині спілкування на тему: «Масляна – зустріч весни»  у 5-му класі, представленій  асистентом вчителя Сташеску Ларивсою Іванівною. Почали захід із запалюванням свічок та хвилиною мовчання за загиблими героями війни. Потім були обговорені звичаї пов’язані із Масляною, як у українців, так і у інших народів світу.  Цікавим і веселим пройшов  конкурс між двома командами.

Обговорення під час круглого столу пройшло емоційно, всі ділилися своїми позитивними враженнями.                              

                                                        ЗДНВР   Чупрун В.Л.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень