A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

НАКАЗ 30 травня 2023 р. № 45 Про завершення 2022/2023 навчального року

Дата: 13.06.2023 21:05
Кількість переглядів: 15

 

УКРАЇНА

ТЕРЕБЛЕЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

ТЕРЕБЛЕЧЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ, ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

60435, с.Тереблече, Чернівецького р-ну, Чернівецької області, вул. Конституції 2, тел.: (03734) 3-43-93, e-mail terebleche_school@ukr.net

 

                                        

НАКАЗ

        30 травня  2023 р.                                                                 № 45

 

      Про завершення 2022/2023

      навчального року

      На виконання Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» листів Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації (обласної воєнної адміністрації) від 23.08.2022 № 01-34/1415 «Алгоритм дій учасників освітнього процесу за сигналами оповіщання ЦЗ «Увага всім», «Повітряна тривога», від 26.01.2022 № 01-34/235 «Алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій соціального характеру»  та розпорядження Тереблеченської сільської ради від 18.05.2023 року № 111 з метою організованого завершення навчального року та забезпечення повноцінного відпочинку здобувачів освіти, активізації роботи щодо профілактики та запобігання дитячому травматизму, дотримання вимог безпеки життєдіяльності, цивільного захисту, охорони праці, пожежної безпеки  та дій у випадку настання надзвичайних ситуацій під час проведення літніх канікул

 НАКАЗУЮ:

  1. Адміністрації ліцею:
    1. Завершити 2022/2023 навчальний рік у Тереблеченському ліцеї 02 червня та організувати проведення  02.06.2023 року святкової лінійки присвяченої святу «Останнього дзвоника» дотримуючись безпекових умов.
    2. Провести засідання педагогічних рад  для прийняття рішень щодо проведення семестрового, підсумкового оцінювання учнів, виконання освітньої програми, навчальних планів, переведення учнів з класу в клас, випуск учнів 9-го та 11 –го класів зі школи.
    3. Організувати видачу свідоцтв про здобуття базової середньої освіти та повної загальної середньої освіти, у тому числі додатків до них відповідно до графіку (23.06.23 – 9 кл., 30.06.23 – 11 кл.)
    4. Створити комісію по оформленню документів про базову середню освіту в складі: Панчук Л.Т., Чупрун В.Л., Панчук Д.В., Олоєр С.Т.
    5. Створити комісію по оформленню документів про повну середню освіту в складі: Панчук Л.Т., Чупрун В.Л., Павлюк М.Г., Олоєр С.Т.
  2. Членам комісій ознайомитися з інструкцією по оформленню документів про освіту та  зробити відповідні записи у книгах видачі документів.
  3. Усім педагогічним працівникам школи:
    1. Здійснити семестрове оцінювання результатів навчання учнів не пізніше 3 робочих днів до завершення II семестру.

      2.2. Річне оцінювання здійснити на підставі семестрових оцінок з урахуванням динаміки особистих результатів навчання з предмета та сформованості в учнів уміння застосовувати набуті знання.

2.3. Здійснити переведення учнів на наступний рік навчання на підставі результатів підсумкового (семестрового та річного) оцінювання згідно з рішенням педагогічної ради школи.

2.4. Забезпечити виконання освітньої програми, навчальних програм та навчального плану ліцею із предметів інваріантної та варіативної складової.

3. Класним керівникам та класоводам:

 3.1. Провести інструктаж з безпеки життєдіяльності здобувачів освіти щодо безпеки життєдіяльності під час літніх канікул про дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, правил поведінки у громадських місцях, а також поводження з незнайомими людьми та предметами, попередження травмування, правил поводження на річках та водоймах та дій у випадку настання надзвичайних ситуацій та у вище перелічених випадках чи дитячого травматизму терміново повідомити адміністрацію ліцею.

 3.2. Учням, які закінчили 4-й клас, видати свідоцтво досягнень.

 3.3. Учням, які завершили навчання у 5-8-х, 10-х класах, видати табеля навчальних досягнень.

3.4. Працювати в комісіях по оформленню  свідоцтв про закінчення базової середньої освіти та повної загальної середньої освіти.

3.5. Дотримуватись нормативно-правових актів при нагороджені учнів переведених класів Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні» та при визначенні випускників що отримують свідоцтва з відзнакою та медалей.

4. Шкільному психологу та соціальному педагогу звернути увагу на необхідність психологічної підтримки дітей, у тому числі після завершення навчального року.

5. Завершити 2022-2023 навчальний рік не пізніше 1 липня 2023 року.

6. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор ліцею                    Леонтина ПАНЧУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень