A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тереблеченський ліцей
Тереблеченської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень історії

Відповідно до річного плану роботи школи з 05.05. по 11.05.2021 року, з метою поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення предмету  у школі був проведений тиждень історії вчителем Габор Ганною Іванівною.  Були  сплановані заходи  тижня історії, підготовлені цікаві різноманітні завдання, під час проведення використовувалися різні форми і  методи роботи.

09:10 12.05.2021

Тиждень інформатики та фізики

Згідно річного плану роботи школи з  08 по 12 лютого в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів  було організовано та проведено тиждень інформатики та фізики, з метою сприяння розширенню знань з інформатики та фізики, принципів безпечного інтернету, інтересу до предметів та активізації творчих здібностей учнів.

21:10 18.02.2021

Тиждень хімії та біології

Згідно річного плану роботи школи з  01 по 05 лютого в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів  було організовано та проведено Тиждень  біології та хімії, з метою розширення знань з біології та хімії, інтересу до предметів та активізації творчих здібностей учнів.

21:10 18.02.2021

Тиждень географії

      З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, згідно річного плану роботи школи з 25 по 29 січня 2021 року у закладі було проведено предметний тиждень географії вчителем  Гуцуляк Тетяною Петрівною.   Були  підготовлені цікаві різноманітні завдання, під час проведення використовувалися різні форми і  методи роботи.

20:48 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень